Electriciteit‎ > ‎

Verlichting

Verlichting op maat voor huis en tuin


Verlichting bepaalt vandaag meer dan ooit de sfeer in een ruimte.

Dit geldt niet enkel voor een handelszaak of een kantoor, maar ook in huizen, appartementen en tuinen is de juiste keuze verlichting een belangrijke factor.

Deckers Bouwservice bvba begeleid u bij deze keuze! Om naast uw persoonlijke wensen, smaak en oog voor design een zo goed mogelijke combinatie te bepalen, maken wij gratis en vrijblijvend een lichtstudie van de design verlichting voor uw woning, appartement, kantoor, handelszaak als ook tuinverlichting.

LED verlichting


Zoals gezegd is LED onder verschillende vormen de markt voor verlichting aan het veroveren. LED retrofitlampen zijn de perfecte vervanger voor de energieverslindende gloeilampen. Anderzijds vormen architecturale verlichting en armatuur steeds vaker één geheel. LED wordt voor bepaalde toepassingen ook al gebruikt als vervanger van de ontladingslampen en fluorescentielampen. LED is dus niet meer weg te denken, maar vraagt toch ook een andere knowhow: LEDs dimmen en sturen bijvoorbeeld is perfect mogelijk, maar wel op de juiste manier. Wij kunnen u bijstaan met de juiste producten, oplossingen en advies!

Philips HueMERKEN VERLICHTING


Meer informatie, een gratis offerte of lichtstudie contacteer ons.